Diensten

Dragers
We hebben de beschikking over jonge dragers die op een stijlvolle, waardige, professionele wijze de overledene op de schouders naar het graf dragen. Zie: video

Rouwvervoer
Voor stijlvol rouwvervoer hebben wij zelf de beschikking over een zwarte rouwauto, maar op verzoek kunnen wij ook een grijze of witte rouwauto inhuren. Ook volgauto’s zijn in deze kleuren tot onze beschikking. Desgewenst kunnen wij het rouwvervoer ook door koetsen laten plaatsvinden.

Organisten
Wij hebben de beschikking over professionele organisten voor begeleiding van de plechtigheid. Zie www.wilbertmagre.nl, www.evertvandeveen.nl

Bloemen
Wij verzorgen grafarrangementen in samenwerking met een gerenommeerde bloemist.

Kisten-assortiment
Sinds 2016 gebruiken wij milieu-vriendelijke kisten. Het vroegere spaanplaat hebben wij vervangen door massief populieren hout. Deze kisten vallen in dezelfde prijscategorie. Desgewenst zijn ook massief-eiken kisten leverbaar. Kijk voor onze collectie op www.vanwijkuitvaartkisten.nl

Professionele video reportage
Zie www.terugkijkenopeenpassendafscheid.nl

Uitvaartbegeleiding
Bij een begrafenis voor een familie zonder religieuze achtergrond hebben we de beschikking over een uitvaartbegeleidster die samen met de familie de invulling van de plechtigheid voor haar rekening neemt.

Grafmonumenten
Het is mogelijk om elk gewenst grafmonument te leveren, tegen een eerlijke prijs. Onze steenhouwerij kan voor u een digitaal ontwerp maken, waarbij uw wensen centraal staan. Ook onderhoud van grafmonumenten kunnen wij voor u regelen.
Zie: www.alphanatuursteen.nl, www.eijgelaar.nl, www.artemotions.nl

Lidmaatschap
Bent u lid van een Uitvaartvereniging, waar ook in Nederland, ook dan kunnen wij de begrafenis voor u verzorgen.

Kosten begrafenis
Wat kost een begrafenis? Dit hangt af van verschillende factoren. Iedere gemeente heeft zijn eigen begraaftarieven. Ook is van belang hoe u de begrafenis wilt invullen.
Wilt u weten wat een begrafenis in uw woonplaats kost, stuurt u dan uw gegevens en wensen naar ons op. U ontvangt dan van ons een globale prijsopgave van de kosten van een begrafenis op dat moment. Deze prijsopgave wordt u geheel vrijblijvend toegezonden, en verplicht u tot niets.

Persoonlijke wensen
Een begrafenis kan nooit standaard zijn. Wij sluiten zoveel mogelijk aan bij de wensen van de familie. Er wordt aandacht besteed aan de opbaring. Door onze moderne koelapparatuur kan er zeker gekozen worden voor opbaring thuis. Desgewenst kan er een rouwkamer worden ingericht met behulp van schermen. Zelf hebben wij de beschikking over een eigen rouwcentrum in Ermelo. Zie voor meer informatie : Rustplaats Weydehof.


Wilsbeschikking
Om uw laatste wensen op te schrijven bieden wij een wilsbeschikking aan.
U kunt deze bij ons opvragen of hier downloaden.